januari 20 2014

Op naar de Huisarts…..

Het is maandagochtend en als eerste maar even mijn zakelijke afspraken afgebeld en snel afspraak met de fysiotherapeut gemaakt.

Gelukkig kan ik meteen vanmiddag terecht en hopelijk helpt hij me dan even van dit vervelende probleempje af..

Een heel bizar voorval is dat de eerste klant die ik afbel en vertel over de gang van “zaken”, deze me aanraadt om heel snel een dokter in te schakelen, een vriend van hem is dit weekend ook met dergelijke symptomen opgenomen en is ernstig ziek…?!

Een aantal maanden later hoor ik van mijn klant dat deze vriend ook Guillain Barre heeft! (Er waren twee acute gevallen in Nederland, hoorde ik later van GGD…)

Sterkte Wim Verheul!

Had natuurlijk vanochtend ook nog de afspraak met de huisarts staan! Kan die dan ook nog even vragen wat dat met mijn handen is je weet maar nooit…?!

Bij de huisartsenpraktijk aangekomen blijkt de huisarts vervangen te zijn door een huisarts in opleiding, als oplossing voor mijn diarree schrijft ze mij een soort van ( naar later blijkt) laxeermiddel voor?! 

Als ik vertel dat mijn handen niet meer functioneren geeft ze aan dat het “misschien verstandig”  is om even bloed te laten prikken in het ziekenhuis en dat is wat ik dan ook meteen ga doen.

’s middags nog even naar de fysiotherapeut geweest, deze geeft aan dat het wel vreemd is dat ik uitval heb aan twee armen, kom morgen maar terug voor de zekerheid zegt hij.

 

Tags:
viderevidenda © 2014. All rights reserved.

Posted 20 januari 2014 by Harry Beukers in category "Guillain Barre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.