mei 21 2014

Naar MRC Doorn voor revalidatie

Woensdag 21 mei,

Door bemiddeling van de revalidatie-arts van de Hoogstraat een plekje gekregen op het militair revalidatie-Centrum Aardenburg in Doorn.

Een aantal weken geleden zijn Es en ik al wezen kijken en hebben een korte rondleiding gehad, onze indruk: rustig, groen, modern en een goede plek om te zijn!

We worden vriendelijk ontvangen op de verpleegafdeling en krijgt te horen dat ik op de neurologie kom te liggen.

We weten niet wat ons overkomt! En nette, schone, moderne omgeving, een eenpersoonskamer en wat nog belangrijker is verplegend personeel dat vraagt of ze nog iets voor je kunnen doen! (Wat een verschil in mentaliteit ten opzichte van de Hoogstraat!)

Esther en ik zijn er helemaal emotioneel onder en hebben het gevoel, hier komt het wel goed! Nu heeft Es ook het gevoel dat ze me hier rustig achter kan laten voor langere tijd!

Mijn kamer
Mijn kamer op het MRC Aardenburg in Doorn

Het begin van een nieuwe periode!

Tags:
viderevidenda © 2014. All rights reserved.

Posted 21 mei 2014 by Harry Beukers in category "Guillain Barre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://gbs.viderevidenda.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.